واکنش ها به بازجویی عادل فردوسی پور از جهانبخش
فردوسیپور رادیکالترین صحبتها را در رسانه منتشر میکند، از روی قدرتنمایی یا صراحت نیست؛ او دوست دارد دیده شود و از لوپ انزوایی که دچارش شده متنفر است. در این شرایط هیچ مسئلهای شیرینتر از مورد توجه قرار گرفتن برای او نیست. البته این مجریِ اخراجی در عین حال سعی میکند پرستیژ خود را هم حفظ کند. او مثل جماعت اینستاگرامی برهنه یا وارد ماجراهای عشقی نمیشود. اما با این دست فرمان بعید نیست روزی بیایید که فردوسیپور در ظاهر در اعتراض به جمهوری اسلامی و در باطن به خاطر احیای شهرت از دست رفتهاش، جیمی جامپ کند!
سوالات عجیب و غریب در این برنامه رد و بدل شد از قبیل: «چرا بعد از گل در جامجهانی شادی کردید؟!» ، «چرا در فتوشوت خندیدید؟!»، «چرا در کنار رئیسجمهور عکس انداختید؟!» و... عادل فردوسیپور بعد از وقفهای تقریبا ۷ ماهه دوباره گفتگوهای ویدیوییاش را از سر گرفته و اینبار به سراغ علیرضا جهانبخش یکی از کاپیتانهای تیم ملی ایران رفته است. بهانه این گفتگو اتفاقات رخ داده حول تیم ملی در جام جهانی بود.
در این گفتگو عادل فردوسیپور مثلا انتقاداتی از رفتار بازیکنان تیم ملی در زمانی که جامعه ملتهب بود کرد و از آنها گلایه داشت که چرا در روزهایی که حال مردم خوب نبود! بازیکنان تیم ملی مچ بند مشکی نبسته، پس از گلزنی خوشحالی کرده، جشن تولد گرفته و یا اینکه در فوتوشوتهای فیفا ادا و ناز آمدهاند. این صحبتها بازتاب زیادی داشته و چندین چهره نسبت به اظهارات اخیر عادل فردوسیپور واکنش نشان دادهاند.
اکثر واکنشها به این مصاحبه منفی بود. کاربران فضای مجازی با انتشار دهها توئیت با هشتگهای جنجالی، عادل فردوسیپور را زیر سوال بردند. آنها با انتشار بخشی از این مصاحبه رفتار فردوسی پور را بازجویی و آزار قلمداد کردند.
متاسفانه فردوسی پور همیشه عادت داشت در صدر خبرها و اتفاقات باشد، بنابراین نیاز داشت برای احیای چهره فراموش شده خود، در کالبد یک بازجو-مجری ظاهر شده به تفتیش عقاید دیگران پرداخته است.
دوشنبه شب در قسمت جدید مصاحبههای عادل فردوسیپور، علیرضا جهانبخش به برنامه فوتبال ۳۶۰ دعوت شد؛ برنامهای که شبیه هیچکدام از برنامههای فوتبالی دنیا نبود و همچون یک «دادگاه تفتیش عقاید در قرون وسطی» برای تخریب تیم ملی فوتبال تدارک داده شده بود.
فردوسیپور برای احیای چهره فراموش شده خود نیاز به قربانی کردن یک چهره فوتبالی داشت؛ کاپیتان تیم ملی، علیرضا جهانبخش، با درک نادرست از شرایط جامعه و شاید برای تبدیل شدن به سوپرمن در فضای مجازی دُم به تله فردوسیپور داد و تبدیل به طعمهای برای احیای شهرت او شد.
این مجریِ اخراجی سعی داشت با خواندن یک بیانیه سیاسی در ابتدای برنامه، غیبت طولانی خود و برنامهاش را تبدیل به یک اعتراض سیاسی کند تا وجهی از دست رفته خود را اینبار در میان براندازان و معاندین دوباره برگرداند اما آمار و ارقام خبرهای دیگری به ما میدهد.
پس از استقبال ناامید کننده از برنامههای پیشین فوتبال ۳۶۰ که با جنجالیترین چهرههای روز فوتبال ایران یعنی علی دایی، مهدی طارمی و کارلوس کیروش مصاحبه شد، تیم برنامهساز، تصمیم بر عقبنشینی از ساخت این برنامه داشت اما اتفاقات جامعه بار دیگر فردوسیپور را بر آن داشت تا روغن ریخته را نذر امامزاده کند و بر سر قبری گریه کند که میتی در آن نیست!
فردوسیپور درحالی برای براندازان اشک تمساح میریزد و میگوید: «هفت ماه نبودیم چون همهمون عزادار بودیم و اصلا اولویت کسی فوتبال نبود. اتفاقات تلخی افتاد که تا قیامت یادمون نمیره.» که در همه این هفت ماه هفته به هفته برنامه فوتبال ۱۲۰ با تهیهکنندگی او بر روی آنتن صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران قرار داشت. سوال اینجاست که آیا اولویت مردم ایران، پیگیری بازیهای لیگهای خارجی در شبکه ورزش بود که این بازجو-مجری از خیر ساخت آن نمیگذشت؟
تلاشهای فردوسی پور برای احیای خود آن هم در روزهایی که «فوتبال برتر» با محمدحسین میثاقی در اوج قرار داشته و با برنامههای چالش برانگیز سعی بر اصلاح ساختارهای معیوب فوتبال ایران دارد با شکست روبهرو شده است و بازجویی او شاید تنها به مذاق رباتهای اینستاگرامی خوش بیاید وگرنه این مجریِ اخراجی خیلی وقت است که جایگاهی در سبد رسانهی مردم ایران ندارد و به پایان حیات رسانهای خود رسیده است.
فردوسیپور رادیکالترین صحبتها را در رسانه منتشر میکند، از روی قدرتنمایی یا صراحت نیست؛ او دوست دارد دیده شود و از لوپ انزوایی که دچارش شده متنفر است. در این شرایط هیچ مسئلهای شیرینتر از مورد توجه قرار گرفتن برای او نیست. البته این مجریِ اخراجی در عین حال سعی میکند پرستیژ خود را هم حفظ کند.
او مثل جماعت اینستاگرامی برهنه یا وارد ماجراهای عشقی نمیشود. اما با این دست فرمان بعید نیست روزی بیایید که فردوسیپور در ظاهر در اعتراض به جمهوری اسلامی و در باطن به خاطر احیای شهرت از دست رفتهاش، جیمی جامپ کند.
فرهیختگان: گفتگوی تصویری عادل فردوسیپور با علیرضا جهانبخش ملیپوش فوتبال با مواضع تند او درباره وقایع ۱۴۰۱ همراه بود. عادل در این مصاحبه گفته در ماههای اخیر کسی حوصله فوتبال نداشت و جهانبخش را به صورت واضحی محاکمه کرد.
جزییات این گفتگو در شبکههای اجتماعی موجود است و میتوانید آن را ببینید. صحبتهای عادل اما با وجود برنامه هفتگی او در شبکه ورزش صدا و سیما که به صورت زنده پخش میشود همخوانی زیادی ندارد.
فردوسیپور که تهیهکننده برنامه فوتبال ۱۲۰ است در اوج وقایع سال گذشته یکی از مجریان برنامهاش را به خاطر کنایههای سیاسی واضح روی آنتن زنده کنار گذاشت و در هفتههای بعد هم برنامه را بدون هیچ کمبودی ادامه داد، ولی حالا از ملیپوشان میخواسته که در آستانه جام جهانی موضعگیری سیاسی کنند.
در طول ۴ سال اخیر که فردوسیپور برنامه نود را از دست داد، بحثهای زیادی درباره بازگشت او به شبکه سه مطرح شده و مدافعین به مدیران تلویزیون یادآوری میکردند او هیچ وقت مواضع سیاسیاش را در برنامه ورزشی اعمال نمیکند. تلاشهای پیدا و پنهان زیادی از طرف فردوسیپور برای بازگشت نود انجام شد، بسیاری از کسانی هم که مدافع این ایده بودند بر میانهروی او تاکید میکردند و فردوسیپور را یک عاشق فوتبال که سیاسی کاری نمیکند میدانستند.
اما مصاحبه عادل با جهانبخش آب پاکی روی همه این ایدهها بود و موضع کسانی را که مخالف قاطع بازگشت نود بودند را تایید کرد. این استدلال که آنتن یک برنامه ورزشی برای فردوسیپور موضوعیت سیاسی دارد نه فوتبالی به دست خود عادل اثبات شد و این البته برای کسانی که دوست ندارند سرمایههای کشور خودسوزی کنند، خبر خوبی نیست.
فیلم
ناعادل در این هفت ماه عزادار بود و به خاطر مردم برنامه اجرا نمی کرد و درآمدی نداشت؟
شاید بگوید منظور من فوتبال 360 بوده اما همه می دانند که این فقط یک بهانه است
اخبار مرتبط
تازه های اخبار
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}